miércoles, 4 de febrero de 2015

CRÓNICA CHAMPIONS CESURES 14-15

As alumnas de terceiro Sofía e Lorena en colaboración co proxecto deportivo de centro e co departamento de lingua galega, fan estas crónicas. Disfrutadeas!!

Mércores 21 de xaneiro (Aplazado dende o 17 de decembro)
Despois da volta das vacacións de Nadal, os cursos de 3º e 4º, reanudaron a liga ansiosos por xogar este partido.
·         Xogadores:
-3º: Manuel, Jacobo, Santi, Iván e JoseMiguéns.
- 4º: Samuel, Rubén, Samu, Alex, Lauro.
·         Árbitro: Víctor
·         Puntuación final: 5-5
·         Goleadores  de 3º: Santi, Manuel e Iván
Nada máis comenzar, ambos rivales estaban moienérxicos e dispostos a gañar este partido.
Aocomenzo da primeira parte, os de 3ºestiveronperdendo, pero, pronto puideronpoñerse de novoá par dos de 4º.
Ao final da 1ª parte, o marcador marcaba 3-3.
Durante a segunda parte, 4º, comenzougañandograzas a un gol de Samuel. Pero os de 3º non se resistiron e, Manuel de 3º, volveupór o marcador aomesmo nivel que os seus adversarios.
Aínda que houbomáis goles de por medio, o encontrorematoucun empate de  5-5 para os equipos xogadores.
Ambos equipos xogaron limpiamente pero a vez con competividade.